Over ons

Kruysdijk Autoschade Heeze

Kruysdijk Autoschade is gevestigd in Heeze. Wij zijn een gerenommeerd herstelbedrijf voor autoschade, met daarnaast expertise op het gebied van lakspuiten. De kleinschaligheid van onze onderneming maakt dat we zeer flexibel kunnen werken. In de meeste gevallen zijn wij in staat om schade sneller af te handelen dan onze collega’s en dat tegen een scherpe prijs. Door onze ervaring en slagvaardigheid is uw auto bij ons in goede handen.

Schade aan uw auto zorgt voor een hoop ongemak. U kunt uw auto niet gebruiken, er moet allerlei papierwerk worden afgehandeld met de verzekering. Wij nemen u dit hele traject graag volledig uit handen.

Naast het herstellen van autoschade is Kruysdijk Autoschade ook het aangewezen bedrijf voor spuitwerk op maat. Denkt u hierbij aan het spuiten of coaten van industriële producten voor fabrikanten en allerlei voorwerpen voor particulieren. Wilt u hierover meer weten? Op de contactpagina vindt u onze contactgegevens en kunt u direct contact met ons opnemen.

Bij Kruysdijk Autoschade streven we ernaar uw auto zo snel mogelijk weer gebruiksklaar te krijgen. We begrijpen namelijk als geen ander hoe vervelend het is uw auto te moeten missen. Zodra uw auto bij ons binnen is en een taxatierapport opgesteld waar u en uw verzekeraar mee akkoord gaan, starten wij met het herstellen. Afhankelijk van de aard van de schade zullen onderdelen uitgedeukt of vervangen worden. Wanneer nodig repareren of vervangen wij bumper, radiateur en/of stellen we uw koplampen opnieuw. Met onze verfijnde verfmengtechnieken zijn we in staat om de kleur van uw lak perfect na te maken, waardoor er geen kleurverschillen ontstaan. Bij het herstellen en spuiten van uw auto, gebruiken we uitsluitend apparatuur en lakken van de beste kwaliteit, zodat het resultaat zowel mooi als blijvend is.