Autoschadebedrijf M v. Kruysdijk

is al bijna 20 jaar gevestigd in Heeze. Het bedrijf is sinds 7 jaar Kwaliteits Zorg Schade (KZS) gecertificeerd en is momenteel druk bezig met het milieucertificaat. Zo wordt al gebruik maakt van milieuvriendelijke lak. Ook is het bedrijf gecertificeerd aluminium carrosserie hersteller. Op de ruim 850 m2 grote werkvloer werken in totaal 9 mensen. Het streven van M v. Kruysdijk is om alle auto's binnen een week weer terug te hebben bij de eigenaar.

Autoschadebedrijf M. Van Kruysdijk begrijpt dat
en zal daarom ook geheel gratis een leenauto ter beschikking stellen voor de tijd dat uw auto in reparatie is. In totaal hebben ze 8 auto's, waaronder een bestelbus, te leen dus is er altijd wel een voor u bij.

In 2002-2003, 2004-2005 én 2005-2006 werd Autoschadebedrijf M. Van Kruysdijk uitgeroepen tot ANWB-erkende Autoschadehersteller van het jaar.
Klik hier voor meer informatie

Heeft u uw auto onlangs laten repareren bij Autoschadebedrijf Van Kruysdijk en wilt u mening betreft de kwaliteit en service laten tellen? Stem dan hier! Uw stem bepaalt mede of Van Kruysdijk ook in 2005 de prijs in de wacht sleept!

De professionele medewerkers
van Autoschadebedrijf M v. Kruysdijk worden waar nodig bijgeschoold en maken zodoende direct kennis met de nieuwste technieken. Het bedrijf geeft u dan ook met een gerust hart 4 jaar garantie op al het herstelwerk. Fabrieksgaranties die nog staan worden door M van Kruysdijk overgenomen. Autoschade M v. Kruysdijk biedt een totaalpakket aan diensten. Uiteraard wordt iedere auto die hersteld wordt ook waar nodig schoongemaakt maar u zelf kunt er ook nog eens voor kiezen om uw auto totaal te laten 'restylen'.
Uw auto wordt dan van top tot teen gezuiverd. Dat wil zeggen de buitenkant, de binnenkant en zelf de motor wordt volledig gereinigd. Met andere woorden, uw auto is weer zo goed als nieuw. Heeft u schade aan uw auto of is uw auto toe aan een totale 'restyling'? Autoschadebedrijf M van Kruysdijk nodigt u van harte uit om eens vrijblijvend binnen te lopen voor informatie of een offerte aan te vragen.