Autoschadebedrijf M v. Kruysdijk - ANWB-erkende Autoschadehersteller 2002-2003, 2004-2005 én 2005-2006!

Kruysdijk Autoschade wint weer ANWB prijs
Kruysdijk Autoschade 3 keer beste van Nederland
Unieke prestatie voor Kruysdijk Autoschade

HEEZE – Een delegatie van de ANWB is naar Heeze gekomen om de ANWB plaquette uit te reiken behorende bij de titel autoschadehersteller van het jaar 2005-2006. Een unieke prestatie: voor de derde maal in vier jaar tijd weet Kruysdijk Autoschade deze titel in de wacht te slepen.

Mark: "We willen graag lijstaanvoerder blijven. Dat betekent dat we steeds alert moeten zijn op de kwaliteit die we leveren en we blijven inspelen op de nieuwste trends in de schadeherstelmarkt." Dit wordt onderstreept door lakleverancier Nexa Autocolor die met haar producten er mede zorg voor draagt dat Van Kruysdijk aanvoerder kan blijven. Zo certificeerden zij zich afgelopen jaar voor het herstellen van aluminium carrosserieën.

De ANWB komt onaangekondigd binnen en bekijkt het bedrijf. Ze nemen
steekproeven en controleren de wagen of deze goed gerepareerd is. Verder kijken ze naar het herstelde plaatwerk en het spuitwerk van het voertuig.
De  klanten geven hun mening in een klanttevredenheidsonderzoek. Op basis van de uitkomsten wordt een resultaat bepaald. Het resultaat was wederom uitmuntend.
Foto's uitreiking prijs 2006


 

Van Kruysdijk wéér beste schadehersteller van Nederland!

In 2003 werd Autoschade Van Kruysdijk al gekozen tot de beste schadehersteller van Nederland van 2002. Dit motiveerde het bedrijf om haar hoge niveau van kwaliteit en service aan te houden en waar mogelijk te verbeteren. Dat dit gelukt is bewijst de ANWB door Van Kruysdijk ook in 2004 te verkiezen als beste schadehersteller van Nederland!

Bij de ANWB-erkende Autoschadeherstellers kwam Autoschadebedrijf M. van Kruysdijk als winnaar uit de bus. Dat blijkt uit het continue tevredenheidsonderzoek dat de ANWB houdt onder de klanten van ANWB-erkende bedrijven.

Op basis van een 9,5 als score ontving M. van Kruysdijk op 6 februari 2004 uit handen van plaatsvervangend hoofddirecteur van de ANWB, Wop de Lange, het bijbehorende erkenningsschild. "Eigenlijk niet namens de ANWB, maar namens uw eigen klanten", aldus de Lange.
Foto's uitreiking prijs 2005

Artikelen 2005, klik op de plaatjes voor het hele artikel

Foto's uitreiking prijs 2003


Artikel Eindhovens Dagblad, 16-02-2003

Uit het Eindhovens Dagblad van 16 februari 2003.